Tre rätters menyer

Meny förslag 1

  1. Toast Skagen med löjrom samt en liten sallad.

  2. Oxfilé med cognacsflamberad grönpepparsky, semitorkade tomater och örtrostad potatis serveras med smörslungade primörer.

  3. Chokladmousse med rommarinerade färska bär.

585 kr

Per person

Meny förslag 2

  1. Hummersoppa med whiskymarinerade kräftstjärtar

  2. Oxfilé med tryffelbearnaise, portvinsreduktion, krispig sparris samt confiterad potatis.

  3. Citron- och kardemummadoftande creme brulée med citrussallad.

610 kr

Per person

Meny förslag 3

  1. Rökt renröra på rostad hembakad kavring samt krispig sallad med lingonvinaigrette..

  2. Smörstekt rödingfilé med färsk sparris sandefjordsås samt potatis och prästostpuré.

  3. Mjölkchokladpannacotta med myltade skogsbär.

585 kr

Per person